Tarieven fotoshoot en nabewerking

U vindt hieronder een duidelijk overzicht met onze tarieven voor een fotoshoot en nabewerking.  Zo weet u meteen waar u aan toe bent. En voor speciale aanvragen neemt u gewoon contact met ons op. 

Productfotografie

Zoekt u een productfotograaf? U krijgt een offerte op maat, nadat we hebben doorgenomen wat de specifieke wensen en eisen zijn. Het uurtarief is €42,50 exclusief reiskosten. Dit tarief geldt ook voor uitgebreide nabewerking p/u.

Packshots (per foto/product)

Vooraf bepalen we het gewenste resultaat (bijvoorbeeld doordat u een voorbeeldfoto aanlevert). Een packshot kost €8,50 per product/foto inclusief nabewerking. Daarbij geldt een afname van minimaal 20 foto’s. 

Op locatie komt daar – naast reiskosten – een eenmalig bedrag van €25,- per fotoshoot bij, voor het opzetten van de spullen en het instellen van licht. Bij series vanaf 50 beelden of meer vervalt dit bedrag. 

Portretfotografie (per persoon)

Zoekt u een portretfotograaf? U krijgt een offerte op maat, nadat we hebben doorgenomen wat de specifieke wensen en eisen zijn. Het uurtarief is €42,50 exclusief reiskosten. Dit tarief geldt ook voor uitgebreide nabewerking p/u.

Als het om corporate headshots gaat, dan kost u dat €17,50 p.p. inclusief nabewerking. Daar komt – naast reiskosten – een eenmalig bedrag van €25,- per fotoshoot bij, voor het opzetten van de spullen en het instellen van licht. Bij series vanaf 25 beelden of meer vervalt dit bedrag.

Vastgoed- en interieurfotografie

Het uurtarief is €42,50 exclusief reiskosten. Eenvoudige nabewerking kan al vanaf slechts €2,- per foto. Meer uitgebreide handelingen zoals een andere achtergrond achter een gebouw plaatsen kan al vanaf €5,- per foto. 

Nabewerking

  • Basic edit vanaf €2,-
  • Achtergrond vrijmaken vanaf €5,-
  • Basic edit en vrijmaken van portret vanaf €8,50
  • Uitgebreide nabewerking: €42,50 p/u

Uiteraard kan er altijd worden bekeken wat er in uw situatie precies nodig of gewenst is. Daarvoor wordt dan een offerte op maat gemaakt. Schroom dus niet om een aanvraag te sturen, wij helpen u graag!

 

(Vermelde tarieven zijn exclusief 21% btw.)