Info

Kort wat info over mijzelf: mijn naam is Rudy Bressers. Ik woon in Noord-Brabant, maar werk door heel Nederland. Wat mij aantrekt in fotografie, is het samen uitdenken en maken van een beeld dat het gevoel weergeeft dat u als klant wilt uitdragen.  Door compositie, licht en nabewerking de unieke eigenschappen van een product of persoon naar voren laten komen. 

Laten we het nu over u hebben. Wie bent u? Wat probeert u te bereiken? Hoe kan ik u daarin wellicht versterken? Afspreken kan altijd, ook al is dat om geheel vrijblijvend een keer te sparren. 

Zoekt u een productfotograaf om uw webshop uit te breiden met meer productfoto’s van een goede kwaliteit? Of wilt u uw bedrijfswebsite een professionelere uitstraling geven met nieuwe high-end beelden? Klik hier om een eerste indruk te krijgen. 

portretfotografie zakelijke fotografie corporate headshot

Hoe gaat zo'n fotoshoot eigenlijk?

Klanten willen vaak weten hoe een fotoshoot precies in zijn werk gaat. Ik schiet de beelden meestal op locatie. Daar bouw ik eerst een set op om mooi, maar ook efficiënt te kunnen fotograferen. Licht neem ik zelf mee. Wat er op de locatie aanwezig is qua licht, is dus niet belangrijk. 

De camera is aan de laptop verbonden. U kunt zo meteen meekijken op het scherm. Heeft u op- of aanmerkingen, dan speel ik daar tijdens de shoot op in. De nabewerking vindt later plaats, uiteraard in overleg. 

Neem hieronder contact op, dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is.

Hoge kwaliteit

Ook aandacht voor de details, wat ervoor zorgt dat het totale plaatje beter tot zijn recht komt.

Eerlijke prijzen

High end werk voor reële prijzen. Transparante afspraken, geen verrassingen achteraf. 

Goede afspraken

Duidelijke communicatie vooraf is erg belangrijk. Hierdoor krijgt u de beelden die u nodig heeft.